Migrering– SAREN Energy BIO-EL

SAREN Energy BIO-EL (SEB) er et moderne brenselsfleksibelt avfallsforbrenningsanlegg med høy miljøstandard lokalisert på Øra i Fredrikstad. Anlegget selger tjenester ved å motta og sluttbehandle avfall. Energigjenvinning gir også inntekter gjennom salg av fjernvarme til oppvarming av boliger og damp til industrien i Fredrikstad by. I tillegg produseres elektrisitet som leveres til offentlig nett.

Vi har effektivt gjennomført en oppgradering av et foreldet kontrollsystem til den aller siste og sikreste versjonen med forbedret HMI, og legger nå grunnlaget for fremtidig digitalisering med cyber security i fokus.

Som en mindre organisasjon, er det vesentlig for oss å utnytte våre ressurser og verdier for å oppnå suksessrike prosjekter. Gjennom vår nysgjerrighet og handlekraft, ble endringer og utfordringer håndtert smidig under en rutinestopp. Disse verdiene har også bidratt til å finne tilfredsstillende løsninger for økt robustheten og datasikkerheten for fabrikken.

Vi ser at vår teknologiske ekspertise og våre verdier sammen med prosesseiers forståelse og søken etter forbedringer gir resultater.